Труп изплува на плаж във Варна. Тялото на жена е

...
 
Труп изплува на плаж във Варна. Тялото на жена е
Коментари Харесай

Труп изплува на плаж във Варна

 

Труп изплува на плаж във Варна. Тялото на жена е намерено в четвъртък към обяд.Предполага се, че тя е влезнала във вътрешността в морето и се е удавила.

Тялото е било изхвърлено от течението сред първа и втора буна, оповестяват от полицията.

Труп изплува на плаж във Варна 31.05.24 09:53 Министерство на външните работи на Русия приготви и разгласява отчет за обстановката с правата на индивида в Украйна 31.05.24 09:31 Елена Гунчева: Европейци, в случай че не спрем идиотите, те ще погребат Европа! 31.05.24 09:09 Полицай и двама мъже починаха при престрелка в Минеаполис (ВИДЕО) 31.05.24 08:41 Изписаха от болничното заведение простреляният словашки министър председател Роберт Фицо 31.05.24 08:26

Не са открити данни за принуждение. Предстои самоличността на дамата да бъде открита.

SafeNews напомня, че през 2023 година откриха тялото на ръководителя на Районния съд в Царево Мария Москова. То е изплувало в региона на пристанището на града.

Тя бе една от двете изчезнали дами по времена потопа.Другата в неопределеност е щерка й доктор Даниела Йорданова, която е пътувала дружно с нея в колата, повлечена от придошлите води в кв. Василико.

Три са жертвите на водния пъкъл по Южното Черноморие. Другият умрял е 61 година мъж строител от Смолян, който е работил на вилата на съдийката.

Третият умрял при потопа към този момент не е разпознат. За него се знае единствено, че е мъж на към 50-те, добре комплициран, гологлав и с черна тениска. Тялото му било засечено с дрон в морето и по-късно извадено.

Източник: NOVA

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР